BEVERWIJK - Afgelopen zaterdag zijn bij Tennisvereniging DEM in Beverwijk de drie padelbanen officieel in gebruik genomen. Het openingsfeest trok enorm veel bezoekers naar het prachtige park aan de Spaarnestraat. Er werd een demonstratiepartij gegeven door drie topspelers van LTC DEM en oud-voetballer Ron Vlaar, die eerder samen met voorzitter Karin Smit de openingshandeling had verricht. Daarnaast waren er de hele middag clinics voor iedereen die met de nieuwe sport wilde kennismaken. Het feest werd omlijst met onder andere hapjes, muziek en een loterij.

Voor iedereen die deze opening heeft gemist, is er een herkansing om de padelsport in actie te zien. Deze hele week wordt er een Open Padeltoernooi georganiseerd waardoor er elke avond en in het weekend spannende partijen te zien zullen zijn. Tegelijkertijd wordt er een Open-Dubbeltoernooi gespeeld op de zeven tennisbanen. De finales van beide toernooien zijn op zondag 27 maart.

De padelbanen kunnen overdag per uur door niet-leden worden gehuurd, en er zijn ook rackets en ballen te huur. Daarnaast worden er door de trainers ook padelclinics georganiseerd voor iedereen die met deze nieuwe sport wil kennismaken. Uitgebreide informatie is te vinden op www.demtennis.nl