BEVERWIJK - Omdat wedstrijdtennis en open toernooien sinds 1 juli weer zijn toegestaan, heeft Tennisvereniging DEM te Beverwijk haar 24-uurs-toernooi ook opengesteld voor niet leden. Dit toernooi wordt gehouden van vrijdag 14 augustus 18:00 uur t/m zaterdag 15 augustus 18:00 uur. Er wordt dag en nacht gespeeld, zo kun je bijvoorbeeld om acht uur 's avonds moeten spelen, en vervolgens om 3 uur 's nachts. Voor het ontbijt wordt gezorgd!


Opgeven als dubbel
Deelnemers geven zich op als dubbel, dit kan in GD, HD en DD. Dat mag ook vader/dochter zijn, of twee jeugdspelers, maar wel graag van ongeveer hetzelfde niveau. Deelname is mogelijk in speelsterkte 4 t/m 8 en jeugd vanaf 10 jaar. Er worden teams gevormd van zes dubbels, het doel is om als team zoveel mogelijk games te winnen. Elke deelnemer speelt tenminste drie wedstrijden tegen tegenstanders met ongeveer dezelfde speelsterkte, en voor elke team zijn er geldprijzen te winnen.

Extra activiteiten
Er zijn veel extra activiteiten. Zo is het mogelijk in te schrijven voor een heerlijke barbecue op vrijdag, kunnen deelnemers een sportmassage krijgen, is er 's nachts een bingo, en mag er 's ochtends in pyama getennist worden. Het is zelfs mogelijk om de nodige uurtjes slaap te krijgen door (op aanvraag!) een eenpersoons tentje neer te zetten op het grasveld.Wie durft zich in te schrijven voor deze heel bijzondere tennisactiviteit? Meer informatie is te lezen op www.demtennis.nl