BEVERWIJK - De organisatie van het RINGS Gala op 22 oktober 2022 in Beverwijk heeft op het laatste moment een belangrijke wijziging in het schema moeten aanbrengen. Glory-kickbokser Jos van Belzen zou het aanvankelijk in de ring opnemen tegen Romano Bakboord. Organisator Milco Lambrecht laat weten dat Bakboord wegens een ernstige blessure niet in staat is te vechten. Men is op zoek gegaan naar een nieuwe tegenstander, maar dat bleek niet zo eenvoudig te zijn. Uiteindelijk is het de Duitse kickbokser Max Graf geworden die het tegen Van Belzen zal gaan opnemen.

De partij tussen Jos van Belzen (Team Spirit Beverwijk) en Max Graf behoort tot de drie A-partijen van het evenement. Dit is de hoogste categorie in het kickboksen. Bovendien zijn twee van de drie partijen internationaal, want ook Amir Al Amir (Team Spirit Beverwijk) staat tegenover een buitenlandse deelnemer, te weten de uit Italië afkomstige Guiseppe Budo. Ook van deze partij zijn de verwachtingen hooggespannen. Twee andere afzeggingen wegens blessures in de lagere categoriën hebben geleid tot het terugbrengen van het totale schema naar zestien partijen. Sowieso onderscheidt het RINGS Gala zich door het compacte programma. Het publiek krijgt van 18.30 tot uiterlijk 23.00 uur kickboksen van hoog niveau te zien in Sporthal Beverwijk. De regio Noord-Holland is breed vertegenwoordigd dankzij de betrokkenheid van diverse sportscholen uit de wijde omtrek. Het evenement kenmerkt zich bovendien steevast door de gemoedelijke en sportieve sfeer. Wie erbij wil zijn moet snel zijn, want de kaartverkoop loopt goed.

Info en kaartverkoop
Kaarten zijn via www.rings.nl verkrijgbaar en kunnen ook bij de deelnemende sportscholen worden gekocht. In de voorverkoop kosten toegangskaarten 35 euro (tribune) en 65 euro (silver seats). Het RINGS Gala begint om 18:30 uur (zaal open om 17:15 uur).