VELSEN-ZUID - Telstar heeft vrijdagavond een welverdiende zege behaald op Jong PSV. De ploeg van trainer Andries Jonker werd hierbij wel geholpen door de tegenstander, want vlak voor de rust speelde Shurandy Sambo de bal terug op zijn eigen doelman die daar echter niet meer stond. het eigen doelpunt bleek na afloop de enige treffer van de wedstrijd te zijn.

Toch was de overwinning verdiend voor De Witte Leeuwen. Hoewel met name in de eerste helft de kansen schaars waren bleek na het eigen doelpunt van Sambo dat Telstar kansen kreeg om het duel in het slot te gooien. Topscorer Kharchouch en zijn compaan in de voorhoede Tavsan hadden vrijdag het vizier echter niet op scherp staan waardor het bij 1-0 bleef en Telstar op een gedeelde achtste plaats staat in de Keuken Kampioen Divisie met nog altijd zicht op het behalen van de play-offs.

Komende vrijdag 13 maart gaat de ploeg van Jonker op bezoek bij Roda JC.

Telstar - Jong PSV 1-0 (1-0)

44. Sambo (e.d.) 1-0