BEVERWIJK - Nu de regering heeft besloten dat jongeren weer -onder strenge voorwaarden- mogen sporten, opent tennisvereniging DEM in Beverwijk vanaf 29 april haar banen voor de jeugdleden. De jeugdtraining zal met in achtneming van de KNLTB-richtlijnen worden hervat. Maar niet alleen de eigen jeugdleden zijn welkom op het prachtige tennispark, ook voor niet leden tot 18 jaar biedt LTC DEM de kans om lessen te volgen.


Er worden op zondag 10 en zondag 17 mei gratis lessen gegeven voor diegenen die willen kennismaken met de tennissport. Onder toezicht van de tennisleraar en vrijwilligers worden in drie leeftijdsgroepen de tennisbeginselen bijgebracht. Het enige waar de deelnemers voor moeten zorgen is hardloop- of gymschoenen en willekeurige sportkleding. De vereniging zorgt voor de rackets, die worden gereinigd tussen de lessen. Er zijn drie tijdstippen voor de verschillende leeftijden: jeugd van 4 t/m 7 jaar tennist van 10-11 uur, 8 t/m 12 jaar van 11-12 uur en 13 t/m 18 jaar van 12-13 uur.

Heeft uw kind interesse meldt het dan aan op demtraining@hotmail.nl. Over verschillende banen verdeeld zijn er per groep maximaal 12 deelnemers, dus wacht niet te lang want vol=vol!