BEVERWIJK - Van vrijdag 23 maart t/m maandag 2 april wordt het achtste Gieteling Open gespeeld. Dit gebeurt op de kunstgrastennisbanen van TC de Gieteling. Deze liggen op het prachtige sportpark Rooswijk in Velsen-Noord.

Het is de laatste echte testmogelijkheid voor veel competitiespelers, de eerste buiten mogelijkheid voor gravel- en indoorspelers en voor allen natuurlijk het begin van de (tennis)lente. Hoewel het competitieve karakter uiteraard centraal staat, gaat dit bij het Gieteling Open alleen in combinatie met gezelligheid via een uitgebreid randprogramma. Met de medewerking van veel leden zal de gezelligheid gedurende het hele toernooi op ons park te vinden zijn.

Inschrijven kan nog tot 16 maart via www.toernooi.nl.

Dit kan in Damesdubbel en Herendubbel in de categorieën 5, 6, 6-35+, 7-17+, 7-35+ en 8-17+. Heb je geen partner, wellicht kan ons GO-bemiddelingsbureau dan wat betekenen. Schrijf dan een mailtje naar tcdegieteling@hetnet.nl.

Wij proberen bij de indeling in voor- en finaleweekend zoveel mogelijk rekening te houden met deelname aan een ander toernooi, kringcompetitie en open tennisdagen.

Meer informatie via www.tennisclubdegieteling.nl