CASTRICUM - Bij de start van de competitie in de derde klasse van het zaterdagvoetbal heeft FC Castricum direct de drie punten weten te behalen. Tegenstander SV Beverwijk werd op Noord-End met 4-2 verslagen.

De thuisploeg begon onwennig, maar wist zich na de 0-1 van Mitch Botman te herpakken en zat eigenlijk bij rust al op rozen. Halverwege de eerste helft wist Max Lodewijks voor de gelijkmaker te zorgen en na een puike voorzet van Carlo Vrijburg bracht Sebastiaan Weber de Castricummers op voorsprong. De mooiste goal viel op slag van rust en was een fraaie uithaal van Bart Kornblum.

De 3-1 zorgde voor opluchting waarna FC Castricum de wedstrijd gecontroleerd kon uitspelen. De score werd nog verder opgevoerd door een eigen doelpunt van Raymon van Balen waarna Jeffrey Vrugt voor de tweede keer de Beverwijkse eer kon redden: 4-2.