BEVERWIJK - En zo konden er weer 9 punten worden bijgeschreven. Zaterdag 1 en Zondag 1 liggen op de loer. Vrouwen 1 moet - na de winterstop - de belagers van zich afhouden zij zijn vrij a.s. zondag. Hun winterstop is al ingegaan.

De mannen van Alami blijven gelukkig in het spoor van de koploper Vitesse’22. Vitesse’22 dat pas in blessuretijd de winnende treffer maakte. Wij walsten ook niet echt over Vrone heen, zij waren erg gevaarlijk in een aantal counters. Toch trokken wij aan het langste eind. En zo blijf je dus lekker meedoen.

A.s. Zondag naar kustplaats Egmond, daar wacht Egmondia op ons. Enige weken terug heeft daar een trainerswissel plaatsgevonden en dat heeft best wel haar uitwerking gehad. De eerste punten werden onder hem behaald. Afgelopen zondag dan niet, maar dat zal een extra motivatie voor de Egmonders zijn om e.e.a. recht te zetten.

En willen we meedoen voor een gooi naar de titel, dan zal het resultaat a.s. zondag een goed resultaat moeten zijn.

Hoe lekker wil je dan de winterstop ingaan…… Egmondia 1 (zon) - Kennemers 1 (zon)

Zondag 16 december 2018, 14:00 uur
Scheidsrechter M.Ouendag
Accommodatie Sportpark Egmondia
Sportlaan 2 1931 AV Egmond Aan Zee


De Kennemers Zaterdag 1 laat ook niet met zich sollen. Zij ontvangen a.s. zaterdag om 14.30 uur het zaterdagteam van Fortuna Wormerveer. Een team onderuit de middenmoot met 11 wedstrijdpunten tegen 20 voor De Kennemers. Een best wel lastig team dat -behoudens afgelopen zaterdag- aardige resultaten behaalde de laatste tijd. Een gewaarschuwd team telt dus voor.