BEVERWIJK - De routes zijn gereed en staan helemaal op papier. De vrijwilligers zijn aan het nalopen zodat de eventuele verbeteringen nog kunnen worden aangebracht voor de wandeldagen.

Op veler verzoek hebben we deze keer voor de langere afstanden ook een stuk strand in de routes opgenomen. De 40 km gaat naar de Noordpier, de 20 en 25 km gaan bij het Vliegerlaantje het strand verlaten om daarna via het beeldenpark en het duin van TATA naar het PWN gebied te gaan. Vanaf de Wim Mensinklaan gaan alle afstanden samen het duin in. De 5 km gaat als eerste van het parcours af om terug te gaan naar de startlocatie. De 10 km gaat via Gasterij Kruisberg terug naar de samenkomst met de 5km. De andere afstanden gaan naar de rust bij Vos Food op camping Geversduin waar de 15 en de 20km splitsen naar de samenkomst bij het zweef vliegveld. Hiervandaan gaan de 25 en 40km verder naar Castricumse deel van het PWN duin. De 25km splitst bij Kijk uit van de 40km om later weer met de andere afstanden naar de startlocatie te gaan.
Voor de 5 km is er geen rust gepland doordat er geen voorzieningen in het gebied zijn.

De Start is vanuit de sporthal van Heliomare, Relweg 51, 1949 EC in Wijk aan Zee vanaf 8.30 uur

De startlocatie is prima te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf station Beverwijk neemt u buslijn 78 naar Wijk en Zee en stapt u uit bij de halte Heliomare in Wijk aan Zee.

Met de auto volgt u de Zeestraat naar Wijk aan Zee. Nadat de weg naar rechts gaat vindt u links na de Moriaan de parkeerplaats.

Het inschrijfgeld bedraagt €3,00 per wandelaar. De leden van erkende landelijke bonden kunnen rekenen op een korting van €1,00. Kinderen tot 12 jaar mogen meewandelen voor €1,00. Hier gaat geen korting meer af. Een herinnering in de vorm van een medaille kost €2,50. Leden van WSV de Zwervers kunnen gratis meewandelen (op vertoon van hun eigen lidmaatschapskaart). Voor het Noord-Hollands Duinreservaat is een toegangskaart verplicht.Deze kaart is aan starttafel tegen kostprijs verkrijgbaar.

Informatie kunt u vragen bij Joop Bremer 0251-226892. Ook kunt u informatie vinden op onze website www.wsvdezwervers.nl