BEVERWIJK - Na vijf duels waarin slechts één punt werd behaald heeft RKVV DEM in de thuiswedstrijd tegen OJC Rosmalen weer het nodige vertrouwen gekweekt. Door een ruime 5-1 zege maakten de Beverwijkers ook nog eens een flinke sprong op de ranglijst.

Bij afwezigheid van trainer Mark de Vries nam Ron Bouman de honneurs waar en hij zag dat er niets viel af te dingen oip de grote overwinning al werd het de DEM-aanvallers ook wel makkelijk gemaakt door de matig spelende Brabanders. Binnen 25 minuten stond de thuisploeg al op een 3-0 voorsprong en met iets meer precisie had die score ook zomaar hoger kunnen zijn. Thom de Vries opende al na vier minuten de score op aangeven van Ugur Kaya en die werd verdubbeld door een treffer van Timo Wolters. De Vries profiteerde vervolgens ook nog eens van slecht uitverdedigen van OJC. Die ploeg scoorde vanuit het niets vervolgens wel de 3-1 via Wijkmans, maar nadien kwam DEM nooit meer in de problemen.

Sterker, na de rust voerde men de score verder op en mocht De Vries, ditmaal vanaf de strafschopstip een hattrick voltooien. Het slotakkoord was voor invaller Brooklyn van Doorneveld: 5-1. Komende zondag gaat DEM op bezoek bij TOGB in Berkel en Rodenrijs.