BEVERWIJK - Het nieuwe jaar is voor de leden van Team Spirit Beverwijk goed begonnen. Het nieuwe blad ‘Fighting Network Magazine’ besteedde uitgebreid aandacht aan het Beverwijkse kickboksteam en plaatste een prachtige foto met maar liefst honderd jeugdleden over twee pagina’s. Niet alleen regionaal, maar ook landelijk speelt Team Spirit Beverwijk zich steeds meer in de kijker. Inmiddels staat het negende clubkampioenschap voor de deur.

Het zal op zondag 24 februari 2019 weer een drukte van belang worden bij Cardio Fitness Beverwijk, de thuishaven van de Beverwijkse kickboksers. Maar liefst dertig partijen zijn op papier inmiddels alweer geregeld en voor een aantal deelnemers wordt nog naar een tegenstander gezocht. Dit alles levert weer een bomvol programmaschema op met ongetwijfeld vele zinderende momenten in de boksring. De 25-jarige Mustafa Benlyazid, door velen liefkozend 'Moes' genoemd, treft in de B-klasse de 19-jarige Ilias Emaangoun als opponent. Ook in de C-klasse staan het publiek enkele mooie partijen te wachten. Hierbij zullen echter geen kickboksers van Team Spirit in actie komen.

Net als in de voorgaande edities van het clubkampioenschap is een grote rol weggelegd voor de jeugdleden. Voor vijftien jeugdleden zijn inmiddels geschikte tegenstanders gevonden en wellicht worden daar in de komende dagen nog enkele namen aan toegevoegd. Juist doordat tijdens de clubkampioenschappen van Team Spirit Beverwijk leden al vanaf 10 jaar de ring betreden, is het een echt familie-evenement geworden waarbij ouders en grootouders verschijnen om hun kinderen aan te moedigen en waardoor altijd een gezellige sfeer ontstaat waarbij sportiviteit voorop staat. Voor alle partijen worden de K1-regels gehanteerd en alle wedstrijden worden door NOC-NSF erkend en staan zoals gebruikelijk onder auspiciën van sectie RCS FOG.

Net zoals bij eerdere edities van het clubkampioenschap bij Team Spirit Beverwijk is het publiek vanaf 13:30 uur welkom in de zaal. De kickboksers zullen om 14:30 uur de ring betreden en kaarten kunnen tot en met 19 februari 2019 in de voorverkoop worden gekocht door een e-mail naar debbie@cardiofitnessbeverwijk.nl te sturen. In dat geval betaalt men slechts € 17,50 (€ 10,00 euro voor kinderen tot en met 12 jaar), terwijl de kaarten op de dag van het evenement zelf € 22,50 (€ 12,50 euro voor kinderen tot en met 12 jaar) kosten. Cardio Fitness Beverwijk is gevestigd aan de Parallelweg 128g te Beverwijk.