BEVERWIJK - Zaterdag 25 september was het eindelijk zover, er mocht voor het eerst in lange tijd weer een echt Nederlands Jeugdkampioenschap gereden worden. Na een lange Corona periode had iedereen hier ontzettend veel zin in!

Met een mistige start van de dag, maar met een zonnetje in het vooruitzicht, was het vandaag dan eindelijk zover, het NK MTB Jeugd 2021 bij Westland Wil Vooruit in Honselersdijk

Cheyenne stapte 5 weken geleden, na een heerlijke zomervakantie, voor het eerst weer op haar MTB, met als doel het Nederlands Kampioenschap. Na hard trainen op conditie en techniek mocht ze op deze mooie na zomerdag van start, wat was ze nerveus... Na het startschot verdwenen haar zenuwen gelukkig als sneeuw voor de zon en was daar alleen nog de vechtlust. De meiden hebben er een ontzettend spannende wedstrijd van gemaakt, het ging er hard aan toe. Uiteindelijk wist Cheyenne met een lange uitsprint de zegen binnen te halen.

Ze mag zich nu naast de titel Nederlands Kampioen Veldrijden cat.1-8 jaar, ook Nederlands Kampioen Mountainbiken cat.1 -9 jaar noemen.

Wat een prestatie!

Een speciaal dankwoord aan alle trainers/supporters van Cheyenne, zonder jullie had ze dit nooit kunnen doen! Bedankt voor het delen van jullie kennis en toewijding. Het plezier staat altijd voorop, ze geniet met volle teugen.