BEVERWIJK - Op zaterdag 30 juni aanstaande komt een elftal met oud internationals naar sportpark Adrichem om het op te nemen tegen de selectie van BVV De Kennemers. De wedstrijd begint om 19.00u.

De gebroeders De Boer, Edwin van der Sar, Pierre van Hooijdonk, Aron Winter, Gerald Vanenburg en natuurlijk onze eigen Rafael van der Vaart zijn enkele grote namen die regelmatig voor de oud internationals hun wedstrijden hebben gespeeld. Samen zijn deze spelers al goed voor 590 interlands. Wie heeft er de afgelopen decennia niet genoten van deze spelers van Oranje tijdens EK’s en WK’s?

Vanaf zaterdag 2 juni is de voorverkoop gestart. De kaarten zijn te koop achter de bar bij BVV De Kennemers, maar ook bij Vivant Casu op de Plantage, Las Chiclaneras op de Wijkerbaan, Max Sports & Welness op de Parallelweg en Intersport Veldhuis op de Breestraat. De kaarten kosten €7,50 in de voorverkoop (€5,- als je jonger dan 18 bent). Op de dag zelf is het Sportpark geopend vanaf 18.00u en kosten de kaarten €10,- vanaf 18 jaar en €7,50 onder de 18 jaar.

Het parkeerterrein van BVV De Kennemers zal op de wedstrijddag niet met de auto te bereiken zijn. Sowieso een goed plan omdat na de wedstrijd onder het genot van een drankje en live muziek nog nagepraat kan worden over de vroegere en huidige prestaties van de spelers.