BEVERWIJK - Als de avond is gevallen zal op zaterdag 16 november Sint samen met zijn pieten naar Beverwijk komen. Sint wordt spectaculair, tijdens een wervelende en interactieve show, in de haven van Beverwijk ontvangen. De burgemeester werkt nauw samen met de Navigeerpiet om ervoor te zorgen dat er niks mis zal gaan. De Navigeerpiet heeft een prachtige nieuwe pepernoten drone die hem zal helpen met navigeren en op het videoscherm in de haven zal de burgemeester live updates verzorgen vanuit het gemeentehuis.

Sint en de Pieten zullen wederom aankomen aan de Nieuwe Kade/Parallelweg met pakjesboot 14. Het grote feest start om 17.15 uur waar samen met de kinderen van Beverwijk en de dansers van Totally Dance gewerkt zal worden aan een feestelijk onthaal. Aangezien het donker kan zijn in de haven, worden kinderen gevraagd een zaklamp mee te nemen. Voor de intocht van Sinterklaas is er een nieuw sinterklaaslied geschreven wat zal aansluiten bij het thema. Het lied “Zwaai naar Sint” zal op YouTube, Spotify & iTunes te beluisteren zijn vanaf dinsdag 12 november.

Vragen aan Sint kunnen vooraf via een videofilmpje gestuurd worden via Whatsapp (0251 794 570). Tevens bestaat er de mogelijkheid om een foto of filmpje aan te leveren, waarin kinderen op een creatieve manier laten zien hoeveel nachtjes het nog slapen is voordat het zover is.

U kunt uw auto deze avond parkeren op het Meerplein of op het Beverplein. U bent vrij om op eigen gelegenheid naar de Nieuw Kade te gaan. Houdt u dan wel rekening met de geringe parkeergelegenheid aldaar.

Voor het uitgebreide programma en de laatste informatie:
website: www.sinterklaasbeverwijk.nl