BEVERWIJK/HEEMSKERK - Heb jij dat ook? Je geniet van het heerlijke zomerweer en ineens duikt er een zomerse lastpak op. Op woensdagmiddag 26 juli organiseert NME Beverwijk een middag waarbij alles in het teken staat van de verschillende lastpakken. De middag is van 14.00 uur tot 16.00 uur. Kom jij ook?

Speuren en knutselen

Deze middag is er op het erf van de kinderboerderij een superleuke speurtocht uitgezet. Ook kun je een eigen lastpak knutselen. Om 14.30 uur en 15.30 uur vertelt een echte imker iets over bijen, dit duurt ongeveer 15 minuten.

Het belooft een leuke en leerzame middag te worden. De activiteiten zijn geschikt voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Deelname is gratis en iedereen is welkom! Kom jij ook?

NME Beverwijk

NME Beverwijk organiseert activiteiten op het gebied van Natuur- en Milieueducatie in Beverwijk en omgeving. Voor meer informatie over ons aanbod kijkt u op www.nmebeverwijkheemskerk.nl

voor meer informatie neemt u contact op via nme@odijmond.nl. Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van de komende NME activiteiten!