BEVERWIJK - In de laatste week van de zomervakantie start de Zomer Zwem4daagse in het Sportfondsenbad Beverwijk. Het evenement voor zwemliefhebbers en iedereen die graag banen zwemt. Van 27 augustus t/m 31 augustus heeft u de kans om een sportieve prestatie neer te zetten in het 50-meterbad.

Voor kinderen en senioren is de minimale afstand 250 meter per dag, de overige zwemmers moeten minimaal 500 meter per dag zwemmen. Na 4 dagen banenzwemmen, ligt er een welverdiende medaille klaar, maar 5 dagen zwemmen is ook mogelijk.

Om deel te kunnen nemen is minimaal een A diploma verplicht. Inschrijven kan via www.zwem4daagse.nl of bij de receptie van het Sportfondsenbad Beverwijk. De prijs is € 12,50 voor 5 dagen zwemmen inclusief een ijsbon en een prachtige medaille.

Tijden: Alle dagen van maandag t/m vrijdag om 17.00- tot 19.00 uur is het zwembad speciaal gereserveerd voor de Zomer zwem4daagse deelnemers.

We hebben dit jaar ook een kleurwedstrijd onder alle jonge deelnemers die hun kleurplaat inleveren verloten we bioskaartjes van Cineworld Beverwijk. Nog een rede om mee te doen met de Zomer zwem4daagse!

Dus kom lekker zwemmen met de hele familie, vriendjes en vriendinnetjes tijdens de Zomer Zwem4daagse. Schrijf snel in en maak een spetterende en sportieve afsluiting van de zomervakantie. Je bent van harte welkom op dit zwemfeest. www.sportfondsenbadbeverwijk.nl