BEVERWIJK - Op zondag 3 april 2022 staan er in de Grote Kerk van Beverwijk weer mooie liederen op het programma bij de zangworkshop van Kantado Festivalo. Het repertoire is wereldmuziek. Deze keer gaat het om Europese middeleeuwse en Sephardische liederen. Er zullen zes nummers worden ingestudeerd in uiteenlopende sferen; vrolijk, melancholisch, romantisch. Over de natuur; over de seizoenen, over de liefde en over pelgrimstochten.

Deze liederen zijn al heel oud, maar op middeleeuwse markten en festivals worden ze in heel Europa nog steeds met veel enthousiasme gezongen. Het is overtuigend tijdloos repertoire. Met begeleiding van het team van Kantado Festivalo worden de nummers vlot ingestudeerd. Op dit moment hebben zich al 30 mensen aangemeld maar in de Grote kerk is er veel ruimte. Zangliefhebbers uit de regio worden van harte uitgenodigd om mee te doen. Kantado Festivalo betekent zangfeest en dat gaat het zeker worden.

Datum: zondag 3 april 2022
Plaats: De Grote Kerk Beverwijk Kerkstraat 37a, 1941 GC Beverwijk

Tijd: Zaal open vanaf 10.00 uur. Workshopronde 1: van 10.30 - 12.00 uur Lunch zelf meenemen. Workshopronde 2: van 13.00 - 14.30 uur
Prijs: €15,00 pp. Koffie/thee/drankje verkrijgbaar aan de bar.

Aanmelden/ informatie: info@wimdegoede.nl / 06 12025767

Team Kantado Festivalo bestaat uit:

Hetty Kienhuis; dirigent/ gitaar
Guus Hendriks; accordeon
Wim de Goede; zang/ contrabas