BEVERWIJK - Wordt jouw eten in de fabriek gemaakt of groeit dit in de natuur? Wil je ontdekken hoe een zaadje uiteindelijk jouw eten wordt? Kom dan op woensdagmiddag 27 maart naar Kinderboerderij De Baak.

Wat is er te doen?

Het wordt weer een hele bijzondere middag over zaaien en proeven. Je kan knutselen en je eigen oogst zaaien. Eet jij over een paar weken uit jouw eigen knutsel? Ontdek hoe eten groeit. Je mag ook proeven. Deze activiteiten zijn op woensdagmiddag 27 maart 2024 tussen 14:00 en 16:00 uur. De middag is geschikt voor kinderen van 4 tot 11 jaar. Deelname is gratis en iedereen is welkom. Leuk als jij ook komt!

NME Beverwijk

NME Beverwijk organiseert activiteiten op het gebied van Natuur- en Milieueducatie in Beverwijk en omgeving. Voor meer informatie over ons aanbod kijkt u op www.nmebeverwijkheemskerk.nl, voor meer informatie neemt u contact op via nme@odijmond.nl. Volg ons ook op Facebook en blijf op de hoogte van de komende NME activiteiten! Kinderboerderij de Baak is gevestigd op Westerhoutweg 18 te Beverwijk.