WIJK AAN ZEE - Workshops in de Kop van WaZ in december: 01-12: Barbera Berghuis en Tineke van Hout. In deze workshop leer je tips en trucjes om mooie effecten te krijgen met aquarelverf. Met deze tips kun je bijvoorbeeld een eigen kerst- en nieuwjaarskaart maken. Na de workshop kun je thuis de geleerde technieken gebruiken en verder ontwikkelen, want je krijgt aquarelverf en een palet mee naar huis. De workshop is op woensdag 1 december van 10-12 uur en deelname is € 14,50 inclusief koffie en thee. Aanmelden kan via de mail: barbebo@gmail.com of tvanhout@casema.nl.


08-12: Angela Delsasso en Gea Nagel. Workshop abstract schilderen met acryl. Vol verve zullen deze twee kunstenaressen de deelnemers veel bijbrengen over het werken met acryl. Denk bij deze workshop aan kleur, kunst, abstractie en humor. Woensdag 8 december van 10-12.30 uur inclusief koffie en thee. Als deelnemer bepaal je zelf de prijs van deze workshop; de richtprijs is € 25,-. Inschrijven kan via de mail: angela.delsasso@kpnplanet.nl of geanagel@gmail.nl.

11-12: Angela Delsasso. Een workshop dotpainting van Angela Delsasso waarin je kennismaakt met dotpainting en speelt met kleuren en stippen. Je beschildert een fietsbel en geeft deze een eigen en vooral veel originaliteit mee. Zaterdag 11 december van 10-12 uur. Richtprijs van deze workshop is € 25,- maar je bepaalt zelf wat je er voor over hebt. Koffie en thee zijn inbegrepen. Inschrijvingen kunnen gemaild worden naar: angela.delsasso@kpnplanet.nl.

15-12: Art Stones Beverwijk. In deze workshop geeft Angela Delsasso uitleg over verschillende materialen, maak je kennis met dotpainting en leer je hoe je een tekst op een steen kunt maken. Art Stones is een wereldwijd fenomeen en ook in de IJmond razend populair. De workshop is op woensdag 15 december van 10-12.30. Richtprijs voor deelname is € 25,-. Echter, je bepaalt zelf wat je voor deze workshop wilt betalen. Koffie en thee zijn inbegrepen. Inschrijven via mail naar angela.delsasso@kpnplanet.nl.

Voor alle workshops geldt dat inschrijving ook mogelijk is bij de Kop van WaZ, Voorstraat 12 in Wijk aan Zee. De Kop is open van donderdag t/m maandag, 13-17 uur.