BEVERWIJK - Ieder jaar is het weer een spannende aangelegenheid voor de leden van de Filmclub IJmond. De MAX 8 is een prestigieuze trofee van de filmclub voor de beste film van het seizoen die niet langer mag duren dan 8 minuten. De trofee, die al is ingesteld in 1990, wordt uitgereikt door een externe jury aan de productie die als beste beoordeeld wordt. Deze keer is het een jury van ‘oud-leden’ van de Filmclub IJmond.


Er wordt gekeken naar de strekking van de film, de verhaalstructuur en de filmische vormgeving. Het is iedere keer wederom verrassend welke films er door de leden wordt aangeboden. Er worden films gemaakt als documentaire, vakantiefilm, informatieve film en speelfilm. Het zijn mooie, leuke korte en krachtige films die laten zien wat de mogelijkheden zijn met de camera en de montage. Eenieder is welkom om deze avond bij te wonen.We kunnen nog nieuwe leden gebruiken. U mag altijd 2 avonden sfeerproeven voor u beslist lid te worden.
Zowel de dames als de heren zijn van harte welkom. Uw kopje koffie/thee op deze kennismakingsavond is voor onze rekening.

Het clublokaal van Filmclub IJmond is in het wijkcentrum.
Adresgegevens wijkcentrum:
Prinsenhof
Beatrixlaan 2-8
1947 HS Beverwijk
Prinsenhof te Beverwijk.

De avond begint om 20.00 uur en de zaal is open om 19.30 uur.
Gratis toegang maar eerst even melden bij de bar.
Verdere informatie kunt u krijgen bij:
Gerben Sinjewel telnr.: 0251-215577 of gerben.sinjewel@outlook.com of www.filmclubijmond.nl