BEVERWIJK - Voor alle kinderen die van water houden organiseert het Sportfondsenbad Beverwijk de Kinder Fun dag "Herfst/ Dierendag", op zondag 2 oktober van 10.00-13.00 uur. Deze ochtend staat in het teken van het najaar. Er zijn diverse leuke en stoere spelletjes zoals: Voor alle kids met spierballen is er “Giraffenek hangen” aan de hoge duikplank. Of ben jij handig met een “pompoen” dan ga je punten verzamelen bij het "Pompoenen" gooien. De waterglijbaan is geopend. Lopen over water in de Aqua roller, grasmat huppelen of rennen, Flamingo zwemmen voor de echte waterratjes. Of je gaat Herfst memory duiken, voor wie graag onderwater zwemt.

De Reddingsbrigade Wijk aan Zee is er ook met “Red je vriendje” en nog meer oefeningen om veilig in en uit het water te komen.

Er ligt veel spelmateriaal in het water. Je kan aan alle spelletjes meedoen of een paar, net waar je zin in hebt.

Heb je nog geen diploma?
Ook dan kan je onder begeleiding van een ouder, aan deze spelletjes meedoen. Tevens is het warme instructiebad geopend voor de allerkleinste en voor hun ligt ook spelmateriaal in het water. De prijs voor deze ochtend is maar € 4,65 per persoon.

We maken er samen een vrolijk najaarszwemfeest van!
Graag tot ziens in het Sportfondsenbad aan de Kuikensweg 84 te Beverwijk tijdens het herfstweekend!