BEVERWIJK - Het Sportfondsenbad Beverwijk ligt er stil en verlaten bij aan de Kuikensweg 84 te Beverwijk, we missen alle zwemleskinderen, zwemmers en bezoekers enorm. De afgelopen weken is er achter de schermen hard gewerkt. De eerste weken is het hele zwembad, alle ruimtes, kleedhokjes, vergaderruimte, ect. extra goed schoongemaakt zelfs het plafond is gecleand. Er is geschilderd en klein onderhoud uitgevoerd. De Krokodil stormbaan is opgeblazen op het droge perron en helemaal gepoetst, gesopt, gedroogd en weer opgevouwen. Klaar voor leukere tijden.

We zijn een bijzondere kleurplaten wedstrijd #kleurentegeneenzaamheid met verrassingsprijzen via Facebook en de website gestart. Alle zwemleskinderen hebben persoonlijk een ansichtkaart in hun brievenbus ontvangen. Gepost door hun zwemjuf of – meester om te kleuren en dan op te sturen naar een eenzame oudere, buurman, buurvrouw, opa of oma. Ook is er een bouwplaat gemaild naar de zwemleskinderen om je ”eigen zwembad” te in elkaar te kleuren en te knutselen.

De lesgevers van de Astma COPD groep hebben i.o.m. Longpunt Beverwijk alle deelnemers persoonlijk gebeld om te vragen hoe het met ze gaat. Wat ze dagelijks doen om te bewegen en hoe ze hun dag door komen. Er zijn hele leuke hobby’s voorbij gekomen zoals mondharmonica spelen, zeer goed om de longen te trainen. Meedoen met Olga iedere ochtend voor de tv, wandelen als dat lukt. Haken, breien, (leg)puzzelen, tuinieren. Maar ze missen allemaal het contact en de gezellige zwemlessen. We waren heel blij met ons telefoontje.

Ook alle medewerkers van het Sportfondsenbad Beverwijk staan te poppelen om weer te beginnen met de zwemlessen, doelgroepen, en missen het contact met de bezoekers. We wachten rustig af wanneer dat wel weer mogelijk is. Blijf gezond en hopelijk tot snel in het zwembad.

Blijf op de hoogte van al het nieuws en informatie via www.sportfondsenbadbeverwijk.nl