BEVERWIJK - Het is buiten koud en nat. De vogels kunnen wel een beetje hulp gebruiken! Op woensdagmiddag 31 januari organiseert Natuur- en Milieueducatie Beverwijk een activiteit over vogels in de winter. De middag is van 14.00 uur tot 16.00 uur.


Kom jij ook?

Speuren naar vogels

Weet jij welke vogels er allemaal te zien zijn rondom de kinderboerderij? Deze middag is er een speurtocht over vogels en kun je met een verrekijker vogels bekijken. Zoek ze op op een kaart. Het wordt een leuke en leerzame middag. Deze activiteit is geschikt voor kinderen van 3 tot 11 jaar. Deelname is gratis en iedereen is welkom!

Aanmelden voor knutselactiviteit

Daarnaast kun je de vogels in jouw buurt helpen door vogelvoer te maken en een vogelhuisje te schilderen. Voor de knutselactiviteit moeten kinderen vooraf aangemeld worden via www.nmebeverwijkheemskerk.nl/winter2024. Er zijn twee rondes waarbij per ronde 20 plaatsen beschikbaar zijn.

NME Beverwijk

NME Beverwijk organiseert activiteiten op het gebied van Natuur- en Milieueducatie in Beverwijk en omgeving. Voor meer informatie over ons aanbod kijkt u op www.nmebeverwijkheemskerk.nl

voor meer informatie neemt u contact op via nme@odijmond.nl. Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van de komende NME activiteiten!