BEVERWIJK - Help jij vogels door een vogelhuisje en een voerslinger te maken? Kom op woensdagmiddag 26 januari naar Kinderboerderij de Baak in Beverwijk.

Huis en voedsel voor vogels
Het voorjaar komt er langzaamaan en vogels gaan al een beetje op zoek naar een mooi nestkastje. Deze middag kun jij zelf een vogelhuisje in elkaar zetten en de vogels een beetje lokken door er nog een voerslinger aan te bevestigen. Hoe leuk is dat? Jij bent creatief bezig en de vogels in de buurt zijn jou dankbaar! Een echte doe-middag!

Meedoen en aanmelden
Er zijn deze middag 2 rondes om 14:00 uur en om 15:00 uur. Aanmelden kan via www.nmebeverwijkheemskerk.nl/vogelsnme. Er zijn per ronde 20 plaatsen beschikbaar en wij verzoeken u alleen kinderen aan te melden. Deze activiteit is geschikt voor kinderen van 7 tot 12 jaar. Deelname is gratis en iedereen is welkom!

Veiligheid
Tevens het verzoek om aanwijzingen van het personeel ter plaatse op te volgen om ieders veiligheid te waarborgen.

NME Beverwijk
NME Beverwijk organiseert activiteiten op het gebied van Natuur- en Milieueducatie in Beverwijk en omgeving. Voor meer informatie over ons aanbod kijkt u op www.nmeijmond.nl, voor meer informatie neemt u contact op via nme@odijmond.nl. Volg kinderboerderij de Baak op Facebook en blijf op de hoogte van de komende NME activiteiten!