BEVERWIJK - Ga je mee vissen naar het leven in de zee? Volg jij de strandspeurtocht of maak je een mooi knutselwerk van natuurlijke materialen? Op woensdagmiddag 28 juli van 13.30 tot 16.00 uur organiseert NME Beverwijk de Baakbelevenis op het strand van Wijk aan Zee. Er worden verschillende activiteiten voor kinderen georganiseerd.

Activiteiten
Tussen 13.30 en 15.30 uur gaan we met een groot sleepnet op zoek naar het leven in zee. Help jij mee om te vissen naar zeesterren, vissen en garnalen? Je kunt een strandspeurtocht doen en een knutselwerk maken van natuurlijke materialen. We maken er een gezellig middag van, dus kom jij ook? Alle activiteiten zijn gratis en iedereen is van harte welkom! Dit is een activiteit geschikt voor kinderen van 4-12 jaar.

De activiteiten worden georganiseerd op het strand van Wijk aan Zee voor strandpaviljoenDe KUST. Deze strandopgang is te bereiken vanaf de Relweg. In geval van storm of onweer komt deze middag te vervallen, onze volg Facebook voor de laatste berichtgeving hierover.

NME Beverwijk
NME Beverwijk organiseert activiteiten op het gebied van natuur, milieu en duurzaamheid in Beverwijk en omgeving. Voor meer informatie over ons aanbod kijk op www.nmebeverwijkheemskerk.nl of neem contact op via nme@odijmond.nl. Volg kinderboerderij de Baak op Facebook en blijf op de hoogte van de komende NME activiteiten!