BEVERWIJK - Op woensdag 24 januari 2024 organiseerden de provincie en de gemeente Velsen een inloopbijeenkomst over het actuele ontwerp van het project HOV Station Beverwijk en de Velsertraverse-onderdoorgang.


De uitvoering van het project duurt nog even, naar verwachting vanaf eind 2025.

Status van het project

Ongeveer 40 bezoekers lieten zich informeren over de status van het project. Inzicht werd geboden in het actuele ontwerp, waarbij vroegere reacties vanuit de omgeving zoveel mogelijk zijn meegenomen. Bezoekers stelden hun vragen aan medewerkers van de provincie, de gemeente Velsen en het ingenieursbureau RHDHV.

Aankleding Velsertraverse-onderdoorgang

Bovendien is meedenken mogelijk over de aankleding van de schuine wanden van de Velsertraverse-onderdoorgang. Wat vindt de omgeving belangrijk en welke voorkeuren zijn er? Om dat in kaart te brengen volgt binnenkort nog een enquête, die breed in de omgeving wordt voorgelegd. Het ontwerp werken provincie en gemeente Velsen de komende maanden samen met de omgeving uit.

Meer informatie

Bezoek de projectpagina van HOV Station Beverwijk om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen. Op deze pagina zijn ook de materialen van de inloopbijeenkomst te bekijken. Heeft u een vraag ingeleverd tijdens de inloopbijeenkomst? We komen zo spoedig mogelijk persoonlijk bij u terug.