BEVERWIJK - Soms hoor je het wel eens. Gekocht bij de kringloop. Dacht dat het niets voorstelde.Totdat een expert het zag.


Museum Kennemerland organiseert een bijeenkomst, waarin mensen hun schattenkunnen laten bekijken. Net zoals in het populaire televisieprogramma "Tussen Kunst enKitsch", zullen er experts aanwezig zijn die uw objecten bekijken, dateren, taxeren enover de herkomst van de objecten kunnen vertellen.

Heeft u belangstelling?
U kunt zich voor deze bijeenkomst schriftelijk aanmelden via onze websitewww.museumkennemerland.nl . De inschrijving opent op zaterdag 24 juni a.s. en sluitzodra het maximum aantal bezoekers is bereikt.

Het postadres is: Museum Kennemerland, Noorderwijkweg 2A, 1943 DK Beverwijk

De toegangsprijs voor het evenement bedraagt € 15,00 per persoon. Hiervoor kunt utwee objecten tonen aan onze experts. Bij de toegangsprijs inbegrepen is een kopjekoffie of thee met iets lekkers te gebruiken bij Restaurant De Smaeckkamer,Westerhoutplein 6. (tegenover het museum)

Het museum verwacht grote belangstelling., net als in 2018, toen dit evenement voor deeerste keer werd gehouden. Dus: kijk vanaf 24 juni 2023 op de website www.museumkennemerland.nl en schrijf u in!