BEVERWIJK - Eigenlijk zouden de dansers van Totally Dance nu druk aan het oefenen zijn voor de jaarlijkse eindvoorstelling in het Kennemer Theater, maar nu de dansschool gesloten is zitten de leerlingen thuis.

Om toch contact te houden met de leerlingen zoekt Totally Dance naar alternatieven. Een van de initiatieven is een online festival vol met dansles, prijsvragen en live interactie met de docenten. Woensdag 6 mei van 14.00 tot 17.00 is de volgende editie. Ook niet-leerlingen kunnen deelnemen aan Totally Dance Live.

Als je mij een paar weken geleden had verteld dat ik een online festival zou presenteren, had ik je waarschijnlijk hard uitgelachen," zegt Kelly de Haan. "Danslessen geven vind ik toch wel even anders dan een live online event hosten. Ik ben nogal een flapuit, maar volgens mij zijn de eerste edities best goed gegaan.”

Totally Dance heeft al 2 edities gehad en maakt zich nu op voor de 3e editie. Wat begon als een livestream in combinatie met dansles is al snel uitgegroeid tot een volledige productie vol interactie. De grote loods van M-Sound op de Trompet in Heemskerk zal ook komende week weer omgebouwd worden tot professionele tv studio van waaruit de livestream zal plaats vinden. Via YouTube kan live mee gedanst worden en er zijn zelfs prijzen te winnen. Het online festival is openbaar toegankelijk via YouTube en zal plaatsvinden op Woensdag 6 mei van 14:00 tot 17:00 uur. Voor meer informatie en een link naar YouTube kunt u kijken op www.totallydance.nl