BEVERWIJK - Jij hebt vast wel gehoord dat de wolf zich af en toe in Nederland laat zien. Theater Poppekus heeft hier een hele leuke voorstelling over gemaakt! Kom jij ook van deze voorstelling genieten op woensdag 19 februari 2020? Meld je dan snel aan.

Activiteit
Deze middag wordt georganiseerd door Natuur- en Milieueducatie Beverwijk en Heemskerk (NME) in samenwerking met theater Poppekus. Kijk en geniet van de voorstelling “Huilende wolven huilen niet’. De voorstelling is grappig en leerzaam! Ook kun je nog een wolf komen knutselen in de stal, deze activiteit is in de stal en duurt tot 16.00 uur.

Aanmelden

Er zijn deze middag twee voorstellingen. De 1e start om 14.30 uur en de 2e om 15.15 uur. Wil jij naar de voorstelling? Meld je aan via https://www.nmebeverwijkheemskerk.nl/actueel/aanmeldformulier2020/theatervoorstelling.
Per voorstelling zijn 40 plaatsen beschikbaar. Deelname is gratis. Het adres van Kinderboerderij De Baak is Westerhoutweg 18, 1942 HK Beverwijk.

NME Beverwijk
NME Beverwijk organiseert activiteiten op het gebied van natuur- en milieueducatie in Beverwijk en omgeving. Voor meer informatie over ons aanbod kijkt u op www.nmebeverwijkheemskerk.nl of neemt u contact op via nme@odijmond.nl. Volg ons ook op facebook!