BEVERWIJK - Kom jij naar deze unieke theatervoorstelling? Ontdek wat Daan Duurzaam met zijn SUP tegenkomt op zee. Op vrijdagmiddag 25 februari zijn er twee voorstellingen op Kinderboerderij de Baak.

Daan Duurzaam
Deze theatervoorstelling is speciaal voor NME Beverwijk & Heemskerk geschreven. Het gaat over Daan Duurzaam en de plasticsoep. Daan Duurzaam gaat met zijn SUP over de zee en ziet allemaal plastic. Dit vervuilt de hele zee. Zo wordt duidelijk hoe groot het probleem is van al dat plastic. Deze poppenvoorstelling wordt uitgevoerd door Theater Poppekus. Dit belooft een leuke en leerzame middag te worden.

Meedoen en aanmelden
Er zijn deze middag 2 rondes

  • 14:00 uur
  • 15:00 uur

Aanmelden kan via www.nmebeverwijkheemskerk.nl/daan . Er zijn per ronde 25 plaatsen beschikbaar en wij verzoeken u alleen kinderen aan te melden. Deze activiteit is geschikt voor kinderen van 4 tot 10 jaar. Deelname is gratis en iedereen is welkom!

Veiligheid
Tevens het verzoek om aanwijzingen van het personeel ter plaatse op te volgen om ieders veiligheid te waarborgen.

NME Beverwijk
NME Beverwijk organiseert activiteiten op het gebied van Natuur- en Milieueducatie in Beverwijk en omgeving. Voor meer informatie over ons aanbod kijkt u op www.nmeijmond.nl, voor meer informatie neemt u contact op via nme@odijmond.nl. Volg kinderboerderij de Baak op Facebook en blijf op de hoogte van de komende NME-activiteiten!