BEVERWIJK - Tijdens de maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus moeten veel mensen noodgedwongen thuis blijven. Zo’n lange tijd thuis zitten kan een beetje saai worden en daarom brengt Stichting Welzijn Beverwijk eens per week het draaiorgel van Draaiamusement Haarlem langs bij verschillende locaties in Beverwijk. De startdatum van deze actie is 29 april en de einddatum is 18 juni.


Henk van den Heuvel, de eigenaar van Draaiamusement Haarlem, is gevraagd om de komende acht weken een rondje te maken door Beverwijk en Wijk aan Zee. Wanneer het weer niet te slecht is, komt hij bij u in de buurt. Kijk voor meer informatie over de route op www.welzijnswb.nl.

Henk vindt het leuk als u naar hem zwaait! Het draaiorgel gaat vooral langs bij locaties waar senioren en mensen met beperkingen voor lange tijd binnen moeten zitten gedurende de coronamaatregelen. Het is in deze tijd niet de bedoeling om samen te drommen rond het draaiorgel. Hou in alle gevallen minimaal 1,5 meter afstand van elkaar.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen of opmerkingen? Neemt u dan contact op met het Meldpunt Welzijn Beverwijk, tel. 0251 – 330 338 of per e-mail meldpunt@welzijnswb.nl.

Deze actie is mede mogelijk gemaakt door Fonds Sluyterman van Loo.