BEVERWIJK - Je bent op bezoek in de stad Beverwijk en je wilt ergens iets gaan eten of drinken. Waar vind je dan het complete aanbod van cafés en restaurants in de stad? Het antwoord op die vraag is voortaan simpel: op www.horecabeverwijk.nl natuurlijk! Op deze nieuwe website staan zelfs de ijssalons, snackbars en maaltijdbezorgers. En het leuke is: ze verschijnen telkens in een andere volgorde. Misschien ontdek je zo een leuk café of restaurant dat je nog niet kende!


De website biedt niet alleen een overzicht van de horecabedrijven in de stad Beverwijk, maar brengt ook horecanieuws. Speelt ergens een leuke band of wisselt een bedrijf van eigenaar? Dan is de kans groot dat je het via deze website te weten komt. Zo zal www.horecabeverwijk.nl geleidelijk steeds meer het startpunt worden voor elke horecabezoeker in Beverwijk om zich te oriënteren. Het is dan ook geen toeval dat de nieuwe website juist aan de vooravond van het Stadsfeest Beverwijk officieel wordt gelanceerd. Naast het horecanieuws is ook een selectie uit het overige Beverwijkse nieuws te zien.


Zelf sorteren
Via het hoofdmenu van de website kan de bezoeker een lijst opvragen van cafés of restaurants in de gemeente Beverwijk. De bedrijven verschijnen vervolgens in willekeurige volgorde, maar men kan vervolgens desgewenst zelf een sorteeropdracht geven. Dat kan zowel op bedrijfsnaam als op postcode. Vooral dat laatste is handig als je al in de stad rondloopt en op geringe afstand een leuk horecabedrijf wilt vinden.

Uitzondering
In het overzicht zijn uitsluitend de bedrijven opgenomen die een reguliere bedrijfsvoering hebben. Dat wil zeggen dat ze het grootste deel van de week geopend moeten zijn. Om die reden zijn de cafés en restaurants op het terrein van De Bazaar niet terug te vinden.