BEVERWIJK/HEEMSKERK - Zat jij ooit op de Heilig Hartschool in Beverwijk? En wil je je oud-klasgenoten weer een zien? Dan hebben we goed nieuws. Op zaterdag 28 januari 2023 is er weer een gezellige reünie. Deze zal worden gehouden van 20.00 tot 01.00 uur bij Gasterij Vuurland in Beverwijk.

Vanaf 20.00 uur zijn alle oud-leerlingen en oud-leerkrachten van harte welkom om met elkaar herinneringen van vroeger op te halen. Weet je nog dat je in de 1e, 2e , 3e, 4e, 5e of 6e klas zat? Dat is misschien wel meer dan 40 of 50 jaar geleden. Herken je je oude klasgenoten nog? En wat doen ze nu voor werk? Wonen ze nog steeds in Beverwijk? Wil je antwoord op al die vragen? Kom dan naar de reünie. Je kan je aanmelden via email heilighartschool@hotmail.com

We hebben ook een Facebookpagina; HeiligHartschool De Allerleukste School. Hier kan je vriend of vriendin van ons worden en alvast in de stemming komen voor de reünie.
Tot nu hebben zich ruim 100 oud-leerlingen aangemeld. Iedereen die op de Heilig Hartschool heeft gezeten is van harte welkom.

Wij - Monique, Carla, Sandra en Jos – hebben er zin in.