BEVERWIJK - Amateurkunstenfestival Gluren bij de Buren komt voor het eerst naar Beverwijk. Op zondag 5 februari treden 19 verschillende podiumkunstenaars op in huiskamers van alle soorten en maten, verspreid over Beverwijk en Wijk aan Zee. De deuren van gastvrije huiskamereigenaren staan open voor buurtgenoten en cultuurliefhebbers om te komen genieten van lokale amateurkunst. Bezoekers kunnen vanaf nu hun programma uitstippelen via glurenbijdeburen.nl/programma.


Het programma van Gluren bij de Buren zit bomvol verrassingen; van lokale talenten, tot singer-songwriters met een gouden strot, van theatermakers die je verrassen, tot koren die je omverblazen. Elk optreden duurt een half uur en elke act wordt drie keer uitgevoerd. Bezoekers kunnen van optreden naar optreden hobbelen, en de fanatiekeling kan zo zelfs zeven verschillende optredens bijwonen.

Alle optredens zijn te bezoeken op basis van vrijwillige bijdrage en reserveren is niet nodig. Bezoekers kunnen op de website een persoonlijke route samenstellen om te printen of te delen met vrienden, familie en buren.

Gluren bij de Buren wordt in Beverwijk georganiseerd door het Kennemer Theater en is een initiatief van Stichting de Bühne.

GLUREN BIJ DE BUREN

Zondag 5 februari 2023

12:00 - 17:00 uur

Entree: vrijwillige bijdrage

Reserveren is niet nodig

www.glurenbijdeburen.nl

Gluren bij de Buren Wintereditie 2023 vindt plaats op zondag 5 februari in Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Assen, Baarn, Beverwijk, Bloemendaal, Delft, Den Haag, Ede, Emmen, Enschede, Gouda, Haarlem, Helmond, Hilversum, Leiden, Nieuwegein, Nijkerk, Nissewaard, Utrecht, Zeist, Zoetermeer