BEVERWIJK/HEEMSKERK - Op zaterdag 10 september organiseren Cultuurhuis Heemskerk en Bibliotheek IJmond-Noord gezamenlijk een open huis. Een dag vol met gratis workshops, lezingen, concerten, open lessen en meer… Het feest begint al direct voor de deur!

Benieuwd hoe het eraan toe gaat tijdens De Popcursus, het tekenatelier of wat de cursus Theater maken inhoudt? Nieuwsgierig naar de Boekendokter, het Talentenlab of wat er wordt besproken bij Trends & Topics? Volg een uur lang les tijdens de Muzieksafari of loop binnen bij één van de vele instrumenten. Of wil je gewoon lekker komen luisteren? Ook dat kan, geniet mee met concerten van popkoor Mi Canto en De Meeste Stemmen, de strijkers- en dwarsfluitleerlinen of de swingende Seaside Bigband! Kom langs, probeer uit en geniet van alles wat je tegen komt! Ben je enthousiast geworden? Het is mogelijk om je meteen in te schrijven voor een cursus.

De open dag is van 11:00-16:00 uur. Alle activiteiten zijn gratis, het volledige programma inclusief tijden staan op de website https://cultuurhuisheemskerk.nl