BEVERWIJK - Op zaterdag 28 januari zetten het Kennemer Theater, Centrum voor de Kunsten Beverwijk, Bibliotheek IJmond Noord en De Grote Kerk Beverwijk van 13.00 tot 15.00 uur alle deuren open tijdens het Open Huis aan het Kerkplein! Doe mee aan de interactieve rondleiding en maak kans op mooie prijzen! Leuk voor jong en oud(er) en de toegang is gratis.

“Oh, ik wist niet dat…”

Wil jij ook weten hoe het eraan toegaat achter de schermen van het Kennemer Theater en alles te weten komen over je favoriete artiest? Wil je Beverwijk vanaf de Wijkertoren bekijken en weten hoe het Müller orgel wordt bespeeld? Wist je dat je in de Bibliotheek ook terecht kunt voor advies over energieverbruik, of tips om digitaal vaardiger te worden. En wist je dat het Centrum voor de Kunsten ook op scholen en in wijken actief is? Met als gezamenlijk thema ‘Oh, ik wist niet dat…’ willen de organisaties iedereen tijdens het Open Huis verrassen met hun brede aanbod.

Interactieve rondleiding
Tijdens de interactieve rondleiding ga je op avontuur en krijg je alle hoeken van het gebouw te zien. Een uniek kijkje achter de schermen dus! Er is een route gemaakt die je zelf kunt lopen, waar je op bepaalde plekken uitleg krijgt, een workshop kan volgen of een quizvraag kan beantwoorden. Doe mee aan de interactieve rondleiding en maak kans op mooie prijzen!

Kijk voor het actuele programma en meer informatie op www.kennemertheater.nl/openhuis