HEEMSKERK - Zondag 30 september is het weer zover: de jaarlijkse open dag van Dierenambulance Kennemerland. Van 12:00 tot 16:00 gaan de deuren open zodat iedereen een kijkje achter de schermen kan nemen.

Daarbij wordt men ook dit jaar weer vergezeld door vele leuke en interessante standhouders! Er is genoeg te doen en zien voor jong en oud. Maak kennis met de uilen van familie Zijlstra, ontmoet de fretten van Frettig Gestoord, maak een ritje op de paarden van Daan’s Horses, en is dat een rat?! De schapen, varken Spekkie en Vlaamse Reus Bruce vinden het ook gezellig als je ze een aai over hun bol komt geven. Vergeet ook geen kijkje te nemen in de dierenambulance, bij de imker, Zeehondencentrum Pieterburen, Vogelhospitaal Haarlem en Stichting Zwerfkat Havengebied IJmuiden. Maak kennis met de hondenspellen van de Honden Speel-o-theek of kijk ga kijken bij de demonstratie van Trimster Gina Berkhout. En dat zijn maar een paar van de gasten die de open dag komen vieren

Voor de kinderen is er een gratis ijsje en limonade en de schminkers staan klaar met de schmink en penselen. Wie na al het leuks nog energie over heeft, kan zich vermaken in het springkasteel. De Dierenambulance Kennemerland hoopt op goed weer en nodigt iedereen uit om op zondag 30 september langs te komen aan de Kleine Houtweg 35 in Heemskerk.