BEVERWIJK - In het weekend van vrijdag 24 en zaterdag 25 augustus wordt de jaarlijkse ‘Nacht van de Vleermuis’ gevierd. Door heel Europa zijn dit weekend verschillende activiteiten rondom het bestaan van de vleermuis gepland. Een kans om meer te weten te komen over vleermuizen en ze zelfs te horen en te zien!

Vertrekpunt
NME Beverwijk en Heemskerk organiseert dit weekend twee vleermuisexcursies. ·
- Op vrijdag 24 augustus start de vleermuisexcursie vanaf kinderboerderij De Baak, Westerhoutweg 18 te Beverwijk.
- Op zaterdag 25 augustus start de vleermuisexcursie vanuit bezoekerscentrum het Koetshuijs bij kasteel Assumburg, Tolweg 9a in Heemskerk.

De excursies starten om 20.30 uur en eindigen rond 22.30 uur. Hoor de dieren met elkaar communiceren en wellicht ontmoet u een paar echte nachtbrakers.

Deelname
Deelname aan de excursie is gratis en is geschikt voor deelnemers vanaf 11 jaar en ouder. Wel is er een maximum van 20 deelnemers, dus aanmelden is verplicht. Dat kan via nme@odijmond.nl.Dit is een excursie zonder verlichting maar met spannende waarnemingen. Dus laat je zaklamp thuis en trek onopvallende, geruisloze kleding aan. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Pamela Hiemstra via 0251-263869. Tip: draag warme kleding.

NME Beverwijk
NME Beverwijk organiseert activiteiten op het gebied van natuur, milieu en duurzaamheid in Beverwijk en omgeving. Voor meer informatie over ons aanbod kijk op www.nmeijmond.nl of neem contact op via nme@odijmond.nl.