BEVERWIJK - Donderdagavond 24 juni om 20.30 uur presenteert het Kennemer Theater een Online Muziek Bingo. Twee presentatoren leiden een hilarische ‘raad-je-plaatje’-bingo waarmee leuke prijzen te winnen zijn.

De Muziek Bingo is doordrongen met artiesten uit Beverwijk en omgeving en artiesten die volgend jaar in het Kennemer Theater komen optreden.

De Online Muziek Bingo is een hilarische avond voor iedereen. Moeilijk is het niet. Degene die als eerste het plaatje raadt en de bingokaart vol heeft, wint een mooie prijs! Er zijn verschillende prijzen te winnen. Het beloofd een avond vol lachen, gieren en brullen te worden. De presentatoren Rik en Henneke gaan zelf al uit hun plaat(je).

Een ticket geeft recht op toegang tot de interactieve livestream. Je koopt per beeldscherm/device één ticket, maar je kunt wel meedoen met meerdere Online Bingokaarten. Je ontvangt de link naar de livestream en de Online Bingokaart(en) een paar uur voor aanvang van de Online Muziek Bingo.

Tickets zijn los te bestellen voor € 5,00 per bingokaart

Tickets € 5,00 per bingokaart op donderdag 24 juni om 20.30 uur zijn te reserveren via kennemertheater.nl . Na reservering volgen e-ticket(s) en eventuele verdere info via de mail.