BEVERWIJK - Actrice en schrijfster Daphne Gakes debuteert in het theater met solovoorstelling Ik, Daphne Gakes, gebaseerd op haar gelijknamige boek. Met een open blik duikt ze in avonturen en doet waar andere mensen alleen maar van dromen. Ze slaapt in een camper, verdient de kost met kunst en komt graag in contact met andere mensen.

Aan de hand van haar moeders dagboeken vraagt ze zich af hoe ze de rest van haar leven moet indelen. Kiest ze voor een wild bestaan met de seks, drugs en rock-'n-roll? Of juist kalm met rust, reinheid en regelmaat?

Van het vastzitten na het stelen van een zalm en het aangaan van een open relatie tot aan haar werk als artiest en haar werkzaamheden in de escort. In een daverende coming-of-ageroman neemt Daphne Gakes het publiek mee naar deze cruciale momenten in haar leven. Is ze vrijgevochten en stoer of bang om te kiezen? En als alles mogelijk lijkt, wie stelt er dan de grens?

Kaarten vanaf € 17,00 op zaterdag 13 mei om 20.30 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.