BEVERWIJK - Tot 18 december hebben lokale acts en gastvrije bewoners nog de kans om zich aan te melden voor huiskamerfestival Gluren bij de Buren. Podiumkunstenaars van alle disciplines en bewoners met knusse of kolossale huizen, en alles daartussenin, kunnen zich inschrijven via www.glurenbijdeburen.nl.

Na 18 december stellen de programmeurs hiermee een veelkleurig programma samen, met optredens in alle wijken van Beverwijk. Deelnemende acts geven drie keer een kort optreden in een huiskamer. Deelnemende huiskamers veranderen op 5 februari in intieme podia waar buurtgenoten worden verwelkomd voor een verwarmde aangelegenheid.

Gluren bij de Buren maakt zich niet alleen hard voor lokale amateurkunst en talentontwikkeling, maar ook voor gezelligheid in de buurt en lage drempels voor ontmoeting. Na twee sobere jaren is het op 5 februari, in 22 gemeenten, eindelijk tijd voor een nieuwe wintereditie van het huiskamerfestival, waaronder de eerste editie in Beverwijk. Acts en locaties kunnen zich tot en met 18 december aanmelden via het aanmeldformulier op de website. Meer informatie en aanmelden: www.glurenbijdeburen.nl

Algemene informatie
Datum: zondag 5 februari 2023Tijden: 12:00 - 17:00 uur
Entree: vrijwillige bijdrage gewenst
Website: www.glurenbijdeburen.nl
Gluren bij de Buren 2023 vindt plaats in Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Assen, Baarn, Beverwijk, Bloemendaal, Delft, Den Haag, Ede, Emmen, Enschede, Gouda, Haarlem, Helmond, Hilversum, Leiden, Nieuwegein, Nijkerk, Nissewaard, Utrecht, Zeist, Zoetermeer.