BEVERWIJK - Vanaf 1 januari 2024 heeft Budget Broodjes Beverwijk een nieuwe franchiseneemster, de 47-jarige Magdalena Swertz.


Magdalena startte twee jaar geleden als allround medewerkster bij Budget Broodjes Amsterdam. In 2023 maakte zij de overstap van Amsterdam naar Beverwijk waar zij als bedrijfsleider van de vestiging aan de slag kon. Na een jaar de vestiging als bedrijfsleider te hebben aangestuurd kreeg Magdalena de kans om franchiseneemster te worden van deze vestiging, een kans die zij met beide handen aangreep.

Bij Budget Broodjes Beverwijk vinden klanten altijd een broodje dat past bij hun budget en smaakvoorkeur. Ons aanbod bestaat uit meer dan 100 verschillende soorten
broodjes. Van basis belegde broodjes, tot luxere en warme varianten. We werken ook met verschillende maand aanbiedingen en onze geliefde krokettendag op woensdag.

Grotere bestellingen voor vergaderlunches, meetings, bedrijfsuitjes of speciale gelegenheden kunnen wij met gemak aan en bezorgen wij op locatie. Bij Budget Broodjes Beverwijk verzorgen en ontzorgen wij het allemaal.

Budget Broodjes Beverwijk vindt u op de Rietlanden 5 in Beverwijk en is van maandag tot en met vrijdag open van 07.00 tot 16.00 uur. Op deze werkdagen staat Magdalena met haar team, Dominique, Isa en Arjen klaar voor u.