Drie van Nederlands beste zangeressen bundelen hun krachten in het nieuwe countrytrio The Bluebirds! Zangeressen Elske DeWall, Krystl en Rachèl Louise, die hun sporen individueel al royaal hebben verdiend in de Nederlandse muziekscene, vonden elkaar in hun liefde voor americana en country. Als The BlueBirds brengen ze in een intieme setting de beste countrysongs, geïnspireerd door de hitserie Nashville en het album Trio van Dolly Parton, Linda Ronstadt & Emmylou Harris. Het publiek kan klassiekers verwachten en vergeten pareltjes van artiesten als de Dixie Chicks, Alison Krauss, June Carter en Shania Twain, maar ook eigen werk van de dames, vaak driestemmig gezongen.

Geïnspireerd door de hitserie Nashville en het album ‘Trio’ van Dolly Parton, Linda Ronstadt & Emmylou Harris brengen de zangeressen americana en country songs. Drie sterke persoonlijkheden met een eigen sound, vormen een bijzondere eenheid. Het publiek kan zich verheugen op deze dames met hun muzikaliteit, hun liefde voor muziek, plezier en verhalen. Elske DeWall, Krystl en Rachèl Louise brengen de Nashville sensatie naar het rode pluche van de Nederlandse theaters. Country is weer hot!

De drie dames nemen een driekoppige band met leden Colin Vermeulen – drums, Sebastiaan van Olst – bas en Ocker Gevaerts – gitaar mee.

Kaarten vanaf € 19,50 voor donderdag 18 oktober om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.