BEVERWIJK - De eerste musical uit de jaren zestig die toen al stond voor diversiteit en het aandurfde vrije seksualiteit uit te beelden. De show is een hysterische parodie op de klassieke science fiction- en B-horrorfilms en kent een lange traditie van interactie met het publiek, zoals met de wereldvermaarde cult-hit ‘The Time Warp’. Deze ‘Nederlandse’ versie, vertaald door Jeremy Baker, is meertalig. Zo zijn nummers als ‘Let’s Do The Time Warp Again’, ‘Coming Home’ en ‘Hot Patootie’ geheel in het Engels en andere nummers deels in het Engels. Ook in de dialogen wordt met taal gespeeld.

In deze krankzinnige cultmusical raakt het pas verloofde stel Brad en Janet verzeild in de wereld van de bizarre dokter Frank-N-Furter en zijn volgelingen. Een stormachtige avond die ontaardt in een regelrechte libidotest waarbij seksuele escapades vele grenzen doen vervagen. ‘Don’t dream it, be it’.

De hoofdrol is voor Sven Ratzke; een unieke artiest en personality. Bekend van zijn eigen theatervoorstellingen zoals Homme Fatale en Where are we now (met muziek van en over David Bowie). Voorstellingen die niet alleen in Nederland maar ook in Duitsland, Engeland, Australië en New York bejubeld worden.

Een show vol onweerstaanbare rock muziek waarbij iedereen mee mag doen en alles weer een keer mag!

Kaarten à €39,50 voor woensdag 13 oktober om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.