KENNEMER - Het liefste zou hij in zijn eentje alle instrumenten van een orkest willen bespelen… én daarbij zingen. Daarom gaat de muzikale duizendpoot Diederick Ensink ‘solo’: Met meer dan tien muziekinstrumenten, een ‘loopstation’ en een gezonde dosis humor neemt hij het publiek mee in zijn persoonlijke muzikale verhaal met een breed scala aan muziekgenres: van Shaffy tot Coldplay, van Twarres tot Elton John. Zijn eigen songs mogen ook zeker niet ontbreken. Kortom: ‘Diederick’s debuut’.

Na zijn middelbare school heeft Diederick 5 jaar gestudeerd aan de opleiding Muziektheater aan het Fontys Conservatorium. In 2010 studeerde Diederick af met een bachelor Muziektheater en een Minor Altviool. Daarna startte hij zijn loopbaan als professioneel acteur, zanger en musicus bij Jeans Theatershows, waar hij 4 theaterseizoenen deel was van de cast. In zijn laatste seizoen van Jeans nam Diederick deel aan de bekende talentshow op RTL 4: ‘Holland’s Got Talent’, waar hij de halve finale bereikte.

Kaarten à € 19,50 voor vrijdag 24 september om 20.30 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.