BEVERWIJK - McDelivery, de populaire besteloptie van McDonald's, is nu ook actief in Beverwijk. Dus heb je even geen zin om te koken of wil je je picknick in het park nog leuker maken? Dan kan je via McDelivery nu gemakkelijk iconische producten zoals de Big Mac en Chicken McNuggets laten bezorgen.

Franchisenemer Peter Blomberg is blij met de introductie van McDelivery in Beverwijk: "Samen met het team ben ik blij dat we onze gasten nu, naast het restaurant en de McDrive, nog een derde optie aan te kunnen bieden om te genieten van onze versbereide burgers. In andere steden zijn vrijdag en zaterdag meestal de drukste dagen qua bestellingen, ik ben heel benieuwd hoe dat straks hier gaat. En met de zomer in aantocht is het fijn dat onze fans ook in de tuin, op het balkon of in het park kunnen genieten van onze producten."

"McDelivery is een ware hit op veel Nederlandste plekken en ik ben blij dat we dit nu ook in Beverwijk kunnen aanbieden", aldus Joost Elshof, Marketing Manager bij McDonald's Nederland. "Nederlanders hebben de McDonald's smaak ook thuis helemaal te pakken en laten steeds vaker het spontane geluksmomentje, dat wij ook in onze restaurants bieden, thuisbezorgen. Met name onze klassiekers zijn thuis erg in trek; de Chicken McNuggets 9 en de iconische Big Mac worden het vaakst besteld bij McDelivery. McDelivery bieden we op steeds meer plekken aan in het land en we zijn zeer verheugd dat nu ook Beverwijkers kunnen genieten van het gemak van McDelivery."

Hoe werkt het?

Het bestellen is heel simpel. De gebruiker bezoekt de website of downloadt de Uber Eats app voor Android of iOS, selecteert het restaurant naar keuze, bestelt zijn favoriete McDonald's producten en betaalt in de app met zijn of haar iDEAL, creditcard of PayPal account. Zodra de koerier op enkele minuten afstand van het restaurant is, ontvangt het restaurant een seintje om de bestelling te bereiden. De koerier meldt zich in het restaurant, haalt de bestelling op en bezorgt de McDelivery bestelling dan binnen gemiddeld tien minuten op de door de gebruiker ingevoerde locatie. Via de website mcdelivery.nl kun je bekijken of er op jouw locatie wordt bezorgd!

Kortingscode

Om de lancering van McDelivery in Beverwijk te vieren krijgen gasten met kortingscode WELKOMMCDONALDS nu 2x €7,50 korting op hun eerste twee bestellingen via Uber Eats (met een minimum bestelbedrag van €15). Enkel geldig bij aangesloten McDonald's restaurants. Geldig tot en met 31-12-2022. Niet geldig in combinatie met andere promocodes.