HEEMSKERK - Woensdagmiddag 5 juni staat Bezoekerscentrum ‘t Koetshuijs in Heemskerk tussen 14.00 en 16.00 uur in het teken van lieveheersbeestjes. Rondom ‘t Koetshuijs is een kleine speurtocht uitgezet over dit schattige insectje. Binnen kun jij een lieveheersbeestjeshuis schilderen. Welke kleur kies jij? Rood met zwarte stippen of liever camouflagekleuren?

Aanmelden
Iedereen is welkom en deelname is gratis! Er liggen 60 huisjes klaar om te schilderen. Wil je er zeker van zijn dat er een huisje voor jou klaarligt? Meld je dan vooraf aan via www.nmebeverwijkheemskerk.nl/aanmelden.

Bereikbaarheid Koetshuijs
Bezoekerscentrum het Koetshuijs is gevestigd aan de Tolweg 9a in Heemskerk. Hoewel de Tolweg is afgesloten, is het Koetshuijs is bereikbaar. Volg hiervoor de omleidingsborden.

NME Heemskerk
NME Heemskerk organiseert activiteiten op het gebied van natuur- en milieueducatie in Heemskerk en omgeving. Voor meer informatie over ons aanbod kijkt u op www.nmebeverwijkheemskerk.nl of neemt u contact op via nme@odijmond.nl. Volg ons ook op facebook!