HEEMSKERK - NME Beverwijk & Heemskerk organiseert in samenwerking met oud-boswachter Evert Jan Woudsma een lezing over biodiversiteit in het Koetshuijs te Heemskerk. De lezing is op dinsdagavond 13 juni van 19.30-20.30 uur. Deze lezing is bij te wonen na aanmelding!


De lezing
Op geheel eigen wijze gaat natuurbelevingsspecialist Evert-Jan Woudsma van Bosw8er in op de term biodiversiteit. Een term die de laatste jaren steeds vaker gebruikt wordt. Maar wat is het eigenlijk? En wat doen wij er mee? En niet te vergeten; de invloed van de mens op biodiversiteit. Aan de hand van foto- en filmmateriaal gaat Evert-Jan zijn visie presenteren op dit containerbegrip. Want biodiversiteit is niet alleen maar een woord maar ook zeer geschikt om simpelweg van te genieten!


Aanmelden
Deze lezing is specifiek voor volwassenen. Er zijn 25 plaatsen beschikbaar en deelname is gratis. Graag vooraf aanmelden via www.nmebeverwijkheemskerk.nl/lezing2023.

NME Heemskerk
NME Heemskerk organiseert activiteiten op het gebied van natuur- en milieueducatie in Heemskerk en omgeving. Voor meer informatie over ons aanbod kijkt u op www.nmebeverwijkheemskerk of kunt u contact opnemen via nme@odijmond.nl.