BEVERWIJK - Wespen, zoemende griezels... of toch niet? Op woensdag 4 augustus staat de hele middag in het teken van wespen. Wat eten wespen? Waar slapen ze? Waarom steken ze? Al jouw vragen kunnen deze middag beantwoord worden.

Het leven van de wesp
Boswachter Evert Jan Woudsma komt vertellen over de insecten. Zo doe jij deze middag heel veel kennis op over wespen. Met de boswachter maak je een wandeling rond kasteel Assumburg. Welke wespen komen jullie tegen?

Presentje
Na de wandeling krijg je een klein presentje waarmee je het wespenonderzoek in jouw eigen buurt kunt voortzetten.

Tijdstippen
De middag is opgedeeld in vier rondes. De wandelingen starten om 14.00 uur, 14.30 uur,15.00 uur en 15.30 uur en duren 30 minuten. Aanmelden is niet noodzakelijk, 5 minuten voor starttijd mag je je melden bij de NME-medewerker bij het Koetshuijs. Deelname is gratis! Het adres van ’t Koetshuijs is Tolweg 9a te Heemskerk. Deze activiteit is geschikt voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar.

NME Heemskerk
NME Heemskerk organiseert activiteiten op het gebied van natuur- en milieueducatie in Heemskerk en omgeving. Voor meer informatie over ons aanbod kijkt u op www.nmebeverwijkheemskerk.nl of neemt u contact op via nme@odijmond.nl. Volg ons ook op facebook !