BEVERWIJK - Langzaamaan komen we dichterbij de zomer en dus groei- en bloeitijd voor verschillende soorten kruiden. Op woensdagmiddag 29 juni organiseert Natuur- en Milieueducatie Beverwijk een activiteit over kruiden. De middag is van 14.00 uur-16.00 uur. Kom jij ook?

Activiteiten

Zet deze middag je zintuigen op scherp want er is genoeg te voelen, proeven en ruiken. Er zijn verschillende soorten kruidenthee, er is een voelspel, en op de boerderij kun je leren over de daar groeiende kruiden. Natuurlijk testen we ook jouw groene vingers en mag je zelf een kruid planten om mee naar huis te nemen.

Het belooft een leuke en leerzame middag te worden. Deze activiteit is geschikt voor kinderen van 3 tot 11 jaar. Deelname is gratis en iedereen is welkom!

NME Beverwijk
NME Beverwijk organiseert activiteiten op het gebied van Natuur- en Milieueducatie in Beverwijk en omgeving. Voor meer informatie over ons aanbod kijkt u op www.nmeijmond.nl, voor meer informatie neemt u contact op via nme@odijmond.nl. Volg kinderboerderij de Baak op Facebook en blijf op de hoogte van de komende NME activiteiten!